Despre noi - Olympia Business Solution - Uși garaj, Automatizări porți, Bariere de acces
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Despre noi

CINE SUNTEM?

Suntem specializați în comercializarea și montajul ușilor de garaj secționale rezidențiale, industriale și automatizari pentru porți.

Suntem o companie sibiană, înființată în anul 2016, având ca principal obiect de activitate construcțiile speciale, respectiv închiderile industriale și rezidențiale.

 

De asemenea, personalizăm proiectele în funcție de cerințele clienților noștri, ajutându-i să le pună în practică și pe cele mai îndrăznețe.

 

,,Îndrăznește să fii diferit!”, este apelul adresat actualilor și potențialilor clienți, asigurându-i de faptul că pentru orice viziune există o soluție.

Calitate produse0%
Soluții personalizate0%
Clienți mulțumiți0%

CE OFERIM?

Uși de garaj rezidențiale

Ușile de garaj rezidențiale sunt pregătite pe comandă, pe orice dimensiune. Personalizarea produselor se face prin alegerea culorii dorite, alegerea tipului de acționare – manuală sau automată -, folosirea unui kit pietonal, a iluminatoarelor sau a panourilor vitrate.

Uși de garaj industriale

Ușile industriale comercializate de noi sunt ideale pentru orice tip de hală, având feronerie standard, cu deschidere 90 ͦ , deschidere în unghi, deschidere verticală sau deschidere cu supraînălțare.

Automatizări de porți

Automatizările nu mai reprezintă un moft, ci o soluție eficientă menită să îți asigure un plus de confort. La doar o apăsare de buton, automatizările îți vor ușura accesul. Automatizările comercializate de noi sunt certificate de mărci de renume precum: Nice, Key și BFT.

Barieră acces

Comercializăm o gamă variată de bariere, atât pentru uz rezidențial, cât și pentru uz industrial. Acestea pot fi acționate prin telecomandă, tastatură, cod, telefon mobil și cheie.

Confecții metalice

În gama noastră de produse se regăsesc și confecțiile metalice. Acestea pot fi confecționate din fier plin, forjat și zincat, dar și din profile de metal și aluzinc.

Grilaje

Grilajele metalice de securitate, acționate manual sau electric, asigură protecția spațiilor comerciale și administrative. Acestea reprezintă cea mai bună soluție împotriva actelor de vandalism și a furturilor.

Ai un proiect și cauți soluții?